Apa-apa Kesan Sampingan Minum Air Hidrogen?

Kesan Sampingan Air Hidrogen

Semestinya tidak ada kesan sampingan minum Air Hidrogen. Kerana hidrogen molekul (h2) bukanlah bahan asing. Anda menghasilkan hidrogen sendiri setiap hari !!! Badan manusia boleh menghasilkan sehingga 10 liter H2 sehari dengan amalan diet yang baik; yang mengandungi buah-buahan, sayur-sayuran, dan makanan kaya serat. Ini disebabkan oleh pengeluaran H2 oleh usus flora (bakteria usus). Terdapat pertempuran berterusan di dalam badan kita, tahap tekanan oksidatif terlalu tinggi tetapi dengan h2 terlalu kecil untuk mempertahankan dan akhirnya membawa kepada semua jenis penyakit degeneratif!

Semua orang, termasuk kanak-kanak, terdedah kepada tekanan oksidatif, yang dikaitkan dengan patogenesis hampir semua keadaan penyakit, termasuk kanser. Memakan air yang dibekalkan dengan hidrogen molekul adalah apa yang diperlukan oleh masyarakat kita untuk membantu dalam pertempuran melawan penyakit degeneratif.

Adakah Air Hidrogen Selamat Untuk Wanita Hamil, Bayi Atau Orang Tua?

Ya. Satu-satunya kesan air kaya hidrogen adalah untuk membantu mengekalkan tahap pengoksidaan yang sesuai untuk kesihatan yang baik untuk semua peringkat umur. Ia tidak mempunyai sebarang kesan sampingan yang tidak baik.

VWA h2Cap menukarkan air minum ke dalam air kaya hidrogen di atas 1000PPB pada bila-bila masa & di mana-mana jua!

Sistem Terion Air VWA menyediakan air hidrogen terkaya di atas 1600PPB untuk seluruh keluarga; ianya juga menyediakan 8 jenis air berfungsi untuk aplikasi yang berbeza!